Nuorisopastori
anis.murtomaki@keuruunhelluntaiseurakunta.fi

Keuruulaisjuurinen Anis on nuorisotyön moniottelija, joka on palannut entiseen kotikuntaansa suurella innolla. Hän on aikaisemmin toiminut nuorisopastorina ja koulupastorina Pohjanmaalla. Anis on paitsi käytännön tekijä myös visionääri, jolla on vahva unelma Keuruun nuorisosta. Hän on suorittanut niin suurtalouskokin ja levyseppähitsaajan opintoja kuin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan opintoja. Plakkarissa ovat myös maisterin paperit seurakuntatyöstä (IK-opisto/ Alphacrucis College).

Anis tiimeineen pyörittää mm. Connected-nuorteniltoja lauantaisin klo 19 sekä nuorisokahvila Loistetta. Aniksen voi bongata silloin tällöin myös MIX-illoissa, joista hän haluaa rakentaa siltaa eteenpäin.

Anis liikkuu somessa kuin kala vedessä, hän huolehtii kunnostaan myös ulkoiluttamalla koiriaan.