Sunnuntaisin pidettävät jumalanpalvelukset ovat seurakuntaelämän viikoittaisia kohokohtia. Tule mukaan klo 16 alkavaan jumalanpalvelukseen kohtaamaan yhdessä Jumalaa musiikin, rukouksen ja Jumalan Sanan kautta! Haluamme vaalia armon kulttuuria ja sukupolvien rajat ylittävää yhteisöllisyyttä. Seurakuntamme ovet ovat auki kaikille.

Kesällä 2019 jumalanpalveluksemme ovat ns. kesäkirkkoja. Kesäkirkot ovat kaikille avoimia, reilun tunnin mittaisia, elämänmakuisia hetkiä hengellisten asioiden äärellä. Asuitpa Keuruulla tai olet viettämässä kesälomaa täällä, poikkea kuulemaan hyvää musiikki, elämäntarinoita, kertomuksia uskosta ja Jumalasta, Raamatun sanaa ja rukousta.

KESÄKIRKKOJEN ESIINTYJISTÄ 2019:

16.6. Marko Halttunen & Praisement

Keuruulainen lauluryhmä Praisement on vaikuttanut jo 10 vuotta. Seurakunnan pastorina tällä hetkellä toimiva Marko Halttunen on tehnyt ryhmälle muutamia lauluja, joista rukouslaulu Pro Patria julkaistiin singlenä kesällä 2017. Monet lauluista saavat inspiraationsa kesästä ja luonnosta, kuten Kesämaa. Ilmastonmuutostakin pohdiskellaan Raamatun näkökulmasta laulussa Kaunis maa.

Puhe: Ari Kattainen (Helsingin Saalem, pastori ja Juhannuskonferenssin kansliapäällikkö)
Henkilökohtainen puheenvuoro: Leena Laitinen

30.6. Kenneth Karppinen

Kenneth Karppinen Jyväskylästä on laulaja/lauluntekijä, jonka laulut kertovat elämän monista puolista sivuuttamatta usein vaiettuja aiheita. Lauluissa soi Jumalan suuri rohkaiseva ja vahvistava sanoma. Kenneth on julkaissut kolme äänitettä, joista viimeisin on ilmestynyt keväällä 2018.

Juonto: Pekka Hallinen
Henkilökohtainen puheevuoro: Pertti Heino

14.7. Ulla ja Paavo Pihlainen

Ulla ja Paavo Pihlainen ovat karstulalainen aviopari. He ovat tehneet yhdessä yli 20 vuotta julistavaa ja evankelioivaa musiikkia. Paavo laulaa ja tarvittaessa soittaa kitaraa sekä Ulla säestää flyygelillä tai sähköpianolla. Uskoontulon myötä Paavo alkoi saada myös lauluja, joista on tehty CD-levyjä. Viimeisin CD "Toisenlainen maailma" ilmestyi v. 2018. Lauluillaan Pihlaiset haluavat välittää sanomaa Jumalan suuresta rakkaudesta!

Juonto: Eija Juurikkamäki

21.7. Jussi Taipale

Jussi Taipale on tunnettu ”Kolhon pahana poikana”. Hän on noussut yli 20 vuoden päihdeputkesta ja vankilakierteestä ja opiskelee tällä hetkellä raamattukoulussa Tampereella. Jussi on tehnyt myös Youtubessa soivan oman laulun ”Rakas Jeesus”, jolla hän kiittää Jumalaa hänen ihmeellisestä armostaan.

Juonto/puhe: Anis Murtomäki

28.7. Erkki ja Irja Moilanen, Matti Pesonen

Erkki ja Irja Moilasen tarina on erikoinen. Erkki lauloi 80-luvulla tunnetussa hengellisessä Korban yhtyeessä. Mies lähti kuitenkin tuhlaajapojan tielle ja jätti myös vaimonsa. Vuosien jälkeen Erkki uudistui uskossaan ja aviopari löysi toisensa uudelleen. Erkki jatkaa laulamista milloin yksin, milloin isomman lauluryhmän kanssa. Yhteistyö on virinnyt myös keuruulaisen diplomiurkuri Matti Pesosen kanssa, joka säestää Erkkiä useissa tilaisuuksissa.

Juonto/puhe: Matti Pesonen
Henkilökohtainen puheenvuoro: Irja Moilanen

11.8. Rene Laulajainen

Nykyään Ruotsissa asuva Rene Laulajainen on kiertänyt laulajaevankelistana jo 1980-luvulta alkaen. Hän on esiintynyt usein myös Aasiassa, erityisesti Singaporessa. Rene on saavuttanut tuhansia ihmisiä seurakunnissa, ravintoloissa ja toreilla, ja monet ovat ottaneet evankeliumin vastaan. Rene on julkaissut 17 levyä suomeksi ja 3 englanniksi, ja levyjä on myyty yli 200 000 kappaletta.

Juonto: Juha-Pekka Laitinen
Henkilökohtainen puheenvuoro: Eero Laskujärvi

18.8. Janne ja Marjo-Riikka Puhto

Janne ja Marjo-Riikka Puhto ovat uusia keuruulaisia, joille musiikki on rakas harrastus. Marjo-Riikka soittaa pianoa ja Janne on ensisijaisesti laulaja. Hän on laulanut myös kuuluisassa suomalaisessa gospelkuorossa Chariots.

Juonto/puhe: Anis Murtomäki

25.8. Sävelten Sanoma -kuoro Lapualta

Sävelten Sanoma -kuoro koostuu varttuneemmasta väestä, joka laulaa innokkaasti myös vanhempia hengellisiä lauluja. Lapuan helluntaiseurakuntaan kuuluvaa kuoroa johtaa Valma Ylipelkonen. Ryhmä on vieraillut Pohjanmaalla useissa seurakunnissa laulaen ja todistaen ja saanut hyvän vastaanoton.

Juonto: Pirjo Metsälä

11896 AIKA AM Kesäkirkkojuliste A3 Keuruun hellsrk_V01_jpg.jpg