Sunnuntaisin pidettävät jumalanpalvelukset ovat seurakuntaelämän viikoittaisia kohokohtia. Tule mukaan klo 16 alkavaan jumalanpalvelukseen kohtaamaan yhdessä Jumalaa musiikin, rukouksen ja Jumalan Sanan kautta! Haluamme vaalia armon kulttuuria ja sukupolvien rajat ylittävää yhteisöllisyyttä. Seurakuntamme ovet ovat auki kaikille.

Syksyn 2019 teemamme on “Usko arjen keskellä”. Katselemme teemaa eri näkökulmista.

Syyskuussa aiheina ovat mm. “Kutsumus ja johdatus arjen keskellä” sekä “Seurakunta - siunaus arjen keskellä”.

Lokakuussa käsittelemme myös ajankohtaisia eettisiä kysymyksiä kuten “Kristitty ja kulutus” sekä “Kristitty ja ilmastonmuutos”.

Marraskuussa esiin nousevat ihmissuhteet. Kuinka kasvaa ihmisenä ja ihmissuhteissa? Isänpäivänä korostuu myös avioliiton ja perheen merkitys.

Joulukuussa juhlimme inkarnaation ihmettä: Jumala tuli ihmiseksi Kristuksessa.

Katso syksyn jumalanpalvelusten introvideo tästä osoitteesta: