Pyhäkoulut
Pyhäkoulut ovat sunnuntaisin klo 16.00 jumalanpalvelusten yhteydessä. Pyhäkouluissa on lapsille suunnattua mukavaa tekemistä ja opetusta. 

Kids' Club
Kids' Club on 8-12 vuotiaille joka tiistaina klo 17 n. 1h kestävä puuhatunti. Kids' Clubissa lauletaan, leikitään, kuullaan opetusta ja tutustutaan muihin lapsiin. Lisätietoa saa Jonna Havukaiselta (040-5532832). Ensimmäisen Kids' Clubin yhteydessä 15.9. pyydetään vanhempia täyttämään esitietolomake.

Mix-illat
Hey, You!!! Jes, jes, jes! MIX-illat käyntiin...

MIX-ilat pidetään kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18.00. Mix-ilta on ala-asteikäisille suunnattu tapahtumailta, joka sisältää aloitus- ja lopetussession lisäksi useita eri työpajoja, joissa tapahtuu milloin mitäkin. Vakiintuneet pajat ovat ainakin nuijasähly, kauneudenhoitopiste, askartelu.

Mix-iltaan ovat äärimmäisen tervetulleita myös vanhemmat. Meillä on joka ilta pannu kuumana ja pullat tuoreita. Kaipaamme joukkoomme ihmisiä, jotka osaavat olla lasten kanssa aidosti ja reilusti. Varsinkin, jos sinulla on toteuttamattomia ideoita, jotka vain odottavat löytämistä.

Name *
Name