Pyhäkoulut
Pyhäkoulut ovat pääasiassa sunnuntaisin klo 16.00 jumalanpalvelusten yhteydessä. Pyhäkouluissa on lapsille suunnattua mukavaa tekemistä ja opetusta.

Mix-illat
Hey, You!!! Jes, jes, jes! MIX-illat käyntiin...

MIX-ilat pidetään kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18.00. Keuruun helluntaiseurakunnalla. Mix-ilta on ala-asteikäisille suunnattu tapahtumailta, joka sisältää aloitus- ja lopetussession lisäksi useita eri työpajoja, joissa tapahtuu milloin mitäkin. Vakiintuneet pajat ovat ainakin nuijasähly, kauneudenhoitopiste, askartelu.

Mix-iltaan ovat äärimmäisen tervetulleita myös vanhemmat. Meillä on joka ilta pannu kuumana ja pullat tuoreita. Kaipaamme joukkoomme ihmisiä, jotka osaavat olla lasten kanssa aidosti ja reilusti. Varsinkin, jos sinulla on toteuttamattomia ideoita, jotka vain odottavat löytämistä.

MIX-illat keväällä 2018
23.2.
23.3.
20.4.

Royal Rangers

Royal Rangers on vähän kuin partio, eli pääasiassa ala-asteikäisille suunnattua toimintaa luonnossa. Myös pienemmät ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa! Royal Rangers kokoontuu kerran kuukaudessa; kokoontumiset ovat Ison Kirjan alueella, joten seuraa Keuruun helluntaiseurakunnan Facebook-sivuja tarkemmasta paikasta ja ajasta.

Rangerit kevät 2018.jpg