Seurakuntamme musiikkivoimia ovat tällä hetkellä seurakuntakuoro, lauluyhtye Praisement, Heijastus ja Kallio-ryhmä sekä joitakin solisteja. Musiikki on olennainen osa yhteisissä kokoontumisissa.

Järjestämme Betania-salilla myös suosittuja Duuristi-konsertteja, joissa vierailee tunnettuja artisteja eri puolilta Suomea. Konsertteihin on vapaa pääsy. Niissä kerättävät kolehdit ohjataan eri hyväntekeväisyyskohteisiin. Keuruun kaupungin kulttuuritoimi tukee osaltaan konsertteja.

Kevään 2019 konserteissa vierailivat Olli Helenius, Roberto Brandao (from the Voice of Finland 2018), Matti Pesonen sekä Nina Åström.

Syksyn 2019 Duuristeihin on kiinnitetty keuruulaisen Praisement-yhtyeen 10-vuotisjuhlakonsertti to 25.9., Lasse Heikkilä ja Saila Ruotsala to 24.10. sekä Keuruun Serena-kuoro to 5.12. klo 19.00.

Lämpimästi tervetuloa!

Praisement pitää syksyn 2019 ensimmäisen Duuristikonsertin 25.9. klo 19 myös yhtyeen 10-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Hyväntekeväisyyskolehti kerätään seurakunnan pitkäaikaisen lähetyskohteen Homa Bayn tukemiseksi Keniassa. Konsertin jälkeen myös kahvitarjoilu.