Seuraa meitä Instassa: connected.nuoret

TULEVA LEIRI

13.-15.10.2017 Nuortenleiri Isossa Kirjassa
Opettaja: Jonna Havukainen.
Voit ilmoittautua leirille täällä
Hinta 30€. 

Lisätietoa leiristä ilmoittautumissivulla sekä vanhemmille lähetettävässä kirjeessä.

Ohjelmassa kaikkea siistiä ja vielä siistimpää! Kaikki kuulemasi tarinat ovat totta, joten jälleen kerran luvassa on huikea leiri!


Connected-Nuortenillat

Lauantai-illan nuortenillat ovat varkkien ja nuorten viikon kohokohta, jossa päästään yhdessä kokemaan ja välittämään Jumalan rakkautta! Kaikki varhaisnuoret ja nuoret kokoontuvat yhteen lauantaisin klo 19:00! Seuraa poikkeuksia ym. seurakunnan kalenterista (klikkaa täältä ja scrollaa vähän alaspäin).

Nuortenilloissa keskitytään Jumalan kohtaamiseen rukouksen ja ylistyksen kautta, syvennytään Raamatun opetukseen, palvellaan toinen toista ja ystävystytään keskenään. Illan lopuksi voidaankin hengata ja jutella nyyttärien tai keittiössä tehtyjen herkkujen äärellä.


Work in Progress -illat

Work in Progress. Noin joka toinen perjantai klo 18. 17+-vuotiaille. Mennään vähän syvemmälle uskonasioihin, keskustellaan elämästä ja Jumalasta ja kaikesta.


Leirit

Leirit ovat nuortentoiminnassa huippuhetkiä, kun päästään yhdessä porukalla viettämään hyvää aikaa kavereitten ja Jumalan kanssa koko viikonlopuksi. Leireille pelataan, opitaan Raamatusta ja kohdataan Jumalaa yhdessä. Saunomista, uimista ja hengailemista unohtamatta. Nuortenleirejä järjestetään 2 kertaa vuodessa.


Sähly

Sähly on ehdottomasti suosituin urheilulaji nuorten parissa, ja varmastikin yksi helpoimmista tavoista päästä sisään nuortentoimintaan. Nuorilla on kaksi sählyvuoroa alle Keuruun Koulukeskuksella viikoittain: tiistaisin klo 17:00-18:00 ja sunnuntaisin klo 18:00-19:00. Tervetuloa mukaan! Sählyvuoroista vastaa Tuomas Havukainen.