TULEVA LEIRI

17.-19.3.17 Nuortenleiri Isossa Kirjassa
Opettaja: Joni "Jope" Siimes.
Voit ilmoittautua leirille täällä.
Hinta 30€.
Majoittauminen: pe 17.3. klo. 16-17
Ota mukaan: Raamattu, muistinpanovälineet, petivaatteet, pyyhe, sauna-  ja pesukamppeet, ulkoiluvarusteet, lämmintä vaatetta, taskulamppu ja vaihtovaatetta. Lisätietoja Jonnalta lähempänä leiriä!

Connected-Nuortenillat

Lauantai-illan nuortenillat ovat nuorten viikon kohokohta, jossa päästään yhdessä kokemaan ja välittämään Jumalan rakkautta! Kaikki varhaisnuoret ja nuoret kokoontuvat yhteen lauantaisin klo 19:00! Seuraa poikkeuksia ym. seurakunnan kalenterista (klikkaa täältä ja scrollaa vähän alaspäin).

Nuortenilloissa keskitytään Jumalan kohtaamiseen rukouksen ja ylistyksen kautta, syvennytään Raamatun opetukseen, palvellaan toinen toista ja ystävystytään keskenään. Illan lopuksi voidaankin hengata ja jutella nyyttärien tai keittiössä tehtyjen herkkujen äärellä.

Nuorten solut

Solu on pienryhmä, johon useimmiten kuuluu solunjohtajan lisäksi 3-10 nuorta. Solut kokoontuvat yleensä jonkun solulaisen kodissa tai seurakunnan tiloissa viikottain. Solu on paikka, jossa jokaisen nuoren kannattaa käydä! Soluissa päästään tutustumaan toisiin nuoriin, kasvetaan ihmisinä ja uskossa, rukoillaan ja ylistetään Jumalaa ja tutkitaan yhdessä Raamattua. Yksinkertaisesti pidetään hauskaa ja kasvetaan yhdessä!

Tällä hetkellä nuorilla on kaksi solua.
Jonnan solu (tytöille, torstaisin klo 17:00-).
Poikien solu (torstaisin klo 18:00-)
Jos haluat mukaan johonkin soluun, soita tai tekstaa tai whatsappaa Jonnalle (040 553 2832)!

Leirit

Leirit ovat nuortentoiminnassa huippuhetkiä, kun päästään yhdessä porukalla viettämään hyvää aikaa kavereitten ja Jumalan kanssa koko viikonlopuksi. Leireille pelataan, opitaan Raamatusta ja kohdataan Jumalaa yhdessä. Saunomista, uimista ja hengailemista unohtamatta. Nuortenleirejä järjestetään 2 kertaa vuodessa.

Sähly

Sähly on ehdottomasti suosituin urheilulaji nuorten parissa, ja varmastikin yksi helpoimmista tavoista päästä sisään nuortentoimintaan. Nuorilla on kaksi sählyvuoroa alle Keuruun Koulukeskuksella viikoittain: tiistaisin klo 17:00-18:00 ja sunnuntaisin klo 17:00-19:00. Tervetuloa mukaan! Sählyvuoroista vastaa Tuomas Havukainen.