Seuraa meitä Instassa: connected.nuoret

AJANKOHTAISTA: Tuleva ACTIONPÄIVÄ

14..4.2018 Nuorten actionpäivä Isossa Kirjassa: Kristityn DNA
Vetäjä: Jonna Havukainen.
Hinta 15 €.

Voit ilmoittautua mukaan täällä 

Harri Skaren kuva.jpg

Action-päivässä opettaa Harri Skarén, Kouvolan kasvatti, mutta nyt ensisijaisesti Turussa vaikuttava mies. Harri on kuitenkin päätynyt Keuruulle Ison Kirjan Lähetyslinjan vetämänä, jossa hän opiskelee vaimonsa Stinan kanssa.

Kuten tukasta joku ehkä saattoi arvata, musiikki on Harrille tärkeää. Mies diggailee räppiä, mutta laulaa myös mies ja kitara -mentaliteetilla Psalmeja.

Harri toteaa olevansa jo keski-ikääntyvä skeittaaja, mutta puhuu yhä jokseenkin samaa kieltä nuorten kanssa.

– Tosin sen verran eläkeukko jo olen, että en käytä SnapChattia, ja IG:stä on paasto menossa.

Elämässä pitää kuitenkin olla unelmia.

– Olen lyhyt kuin mikä, mutta olen tänä keväänä innostunut väkevästi koripallosta ja unelmoin donkista!

Tule mukaan actionpäivään unelmoimaan ja haastamaan itseäsi!

Nuoret


Connected-Nuortenillat

Lauantai-illan nuortenillat ovat varkkien ja nuorten viikon kohokohta, jossa päästään yhdessä kokemaan ja välittämään Jumalan rakkautta! Kaikki varhaisnuoret ja nuoret kokoontuvat yhteen lauantaisin klo 19:00! Seuraa poikkeuksia ym. seurakunnan kalenterista (klikkaa täältä ja scrollaa vähän alaspäin).

Nuortenilloissa keskitytään Jumalan kohtaamiseen rukouksen ja ylistyksen kautta, syvennytään Raamatun opetukseen, palvellaan toinen toista ja ystävystytään keskenään. Illan lopuksi voidaankin hengata ja jutella nyyttärien tai keittiössä tehtyjen herkkujen äärellä.


Leirit

Leirit ovat nuortentoiminnassa huippuhetkiä, kun päästään yhdessä porukalla viettämään hyvää aikaa kavereitten ja Jumalan kanssa koko viikonlopuksi. Leireille pelataan, opitaan Raamatusta ja kohdataan Jumalaa yhdessä. Saunomista, uimista ja hengailemista unohtamatta. Nuortenleirejä järjestetään 2 kertaa vuodessa.


Nuoria,vähän vanhempia.jpg

Nuoret aikuiset


Work in Progress -illat

Olet Work in Progress! Kokoonnutaan kerran tai pari kuukaudessa 17–25-vuotiaille suunnattuun iltaan, jossa mennään vähän syvemmälle uskonasioihin, keskustellaan elämästä, Jumalasta ja kaikesta! Muutamia kertoja kuussa perjantaisin klo 18, seuraa ilmoittelua!

Kevään 2018 illat ovat 9.3., 16.3., 27.4., ja 4.5. Tervetuloa mukaan!


Nuorten aikuisten Sähly

Sähly on ehdottomasti suosituin urheilulaji nuorten parissa, ja varmastikin yksi helpoimmista tavoista päästä sisään toimintaan. Nuorilla aikuisilla on oma sählyvuoro Keuruun Koulukeskuksella viikoittain tiistaisin klo 17–18 ja sunnuntaisin klo 18–19. Tervetuloa mukaan! Sählyvuoroista vastaa Tuomas Havukainen (tuomashavukainen(at)gmail.com.