street-dancer-2258281_1920.jpg

Seuraa meitä Instassa: connected.nuoret

TULEVA ACTIONPÄIVÄ

17.11.2018 Varkkien Actionpäivä Isossa Kirjassa
Opettaja: Jonna Havukainen.
Voit ilmoittautua actionpäivälle täällä
Hinta 15€. 

Nuoret


Connected-Nuortenillat

Lauantai-illan nuortenillat ovat varkkien ja nuorten viikon kohokohta, jossa päästään yhdessä kokemaan ja välittämään Jumalan rakkautta! Kaikki varhaisnuoret ja nuoret kokoontuvat yhteen lauantaisin klo 19:00! Seuraa poikkeuksia ym. seurakunnan kalenterista (klikkaa täältä ja scrollaa vähän alaspäin).

Nuortenilloissa keskitytään Jumalan kohtaamiseen rukouksen ja ylistyksen kautta, syvennytään Raamatun opetukseen, palvellaan toinen toista ja ystävystytään keskenään. Illan lopuksi voidaankin hengata ja jutella nyyttärien tai keittiössä tehtyjen herkkujen äärellä.


Leirit

Leirit ovat nuortentoiminnassa huippuhetkiä, kun päästään yhdessä porukalla viettämään hyvää aikaa kavereitten ja Jumalan kanssa koko viikonlopuksi. Leireille pelataan, opitaan Raamatusta ja kohdataan Jumalaa yhdessä. Saunomista, uimista ja hengailemista unohtamatta. Nuortenleirejä järjestetään 2 kertaa vuodessa.


Nuoria,vähän vanhempia.jpg

Nuoret aikuiset


Work in Progress -illat

Olet Work in Progress! Kokoonnutaan kerran tai pari kuukaudessa 18–29-vuotiaille suunnattuun iltaan, jossa mennään vähän syvemmälle uskonasioihin, keskustellaan elämästä, Jumalasta ja kaikesta! Illat ovat useimpina perjantaina klo 18–20, seuraa ilmoittelua!


Nuorten aikuisten Sähly

Sähly on ehdottomasti suosituin urheilulaji nuorten parissa, ja varmastikin yksi helpoimmista tavoista päästä sisään toimintaan. Nuorilla aikuisilla on oma sählyvuoro Keuruun Koulukeskuksella viikoittain tiistaisin klo 17:45–18:45. Tervetuloa mukaan! Sählyvuoroista vastaa Tuomas Havukainen (tuomashavukainen(at)gmail.com).