Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Petäjäveden helluntaiseurakunnan lastenleirille 3.–6.7.2018

EI henkilötunnusta. Tietoa käytetään ryhmäjaon toteuttamiseen.
Ilmoita mahdollisimman tarkat tiedot allergioista, esim. käykö ruoka-aine keitettynä.
Kerro terveydentilassa huomioonotettavat seikat, esim. lääkitykset, annostelu, allergiat, ylivillkkaus, ikävöinti ym. huolenaiheet. Tiedot pysyvät luottamuksellisina.
Leiriläistä saa kuljettaa ohjaajien autokyydissä tilanteissa, joissa kuljetus on välttämätön *
Leiriläinen saa näkyä ohjaajien ottamissa valokuvissa *
Vetäjien ottamia valokuvia käytetään lupien mukaan leiristä ilmoittaessa Keuruun helluntaiseurakunnan sosiaalisessa mediassa. HUOM! Leiriläisten omaa kännykkäkameralla valokuvaamista ei rajoiteta paitsi kiusaamistapauksissa.
Leiriläinen osaa uida *
Yhteystietoja saa säilyttää tulevista lastenleireistä ilmoittamiseen *
Koskee huoltajan ja leiriläisen yhteystietoja. Muussa tapauksessa kaikki tiedot hävitetään lastenleirin jälkeen.